ŠTO KLIJENTI KAŽU O NAMA

Što klijenti kažu o nama

 • Godinama sam tražio podršku za razvoj web stranica koje će našoj tvrtki omogućiti najbolju prezentaciju i izlazak na tržište. Nažalost, upoznao sam mnoge samozvane stručnjake, pa ako i zanemarimo bačena sredstva, potrošio sam previše vremena i živaca. Sada kad imam ekipu iz Intraweba sve je lakše. Aleksandar i Marko uvijek su mi dostupni za razgovor i savjet. Od samog početka imamo vrlo jednostavnu komunikaciju, a kroz godine suradnje mogu reći da smo ostvarili prijateljski odnos. Posebno želim istaknuti njihovu samoinicijativnost, želju da se naša stranica stalno razvija i bude ukorak s trendovima. Mogu samo zaključiti da je ogroman doprinos Intraweba našem uspješnom poslovanju.

  Nenad Mihaljević, direktor - Blue Gym d.o.o.
 • U izradu nove web stranice krenuli smo znajući što želimo ali neznajući kako to postići. Jedini ponuđač koji je našem upitu poslanom na više adresa pristupio profesionalno upoznajući naš proizvodni program i naše zahtjeve prije dostavljanja ponude bio je Intraweb d.o.o. To je bio jedini razlog našeg odabira. Kreativno idejno rješenje i konstantna dostupnost voditelja tima dizajnera u tijeku izrade rezultirala je atraktivnom web stranicom koja je dovršena u dogovorenom roku. Zadovoljni smo dobivenim rezultatom, održavanjem i brzim izmjenama povjerenim inovativnom timu stručnjaka.

  Korina Barešić, direktor - Vatromax K.M.B. d.o.o.
 • Nije jednostavno biti poduzetnik s obzirom na sve segmente poslovanja koje morate poznavati. Zato je izuzetno važno pronaći poslovnog partnera kojemu s punim povjerenjem možete prepustiti onaj dio posla koji osobno ne pokrivate. Sretna sam što sam na početku svog poduzetništva upoznala Aleksandra i Marka te im uistinu bezrezervno prepustila izradu web stranice Vellas j.d.o.o. te tako dobila funkcionalnu stanicu obojenu osobnim indentitetom. Posebno me veseli što to nije samo osobno mišljenje već i razmišljanje mojih korisnika. Intraweb d.o.o. djeluje tamo gdje mnogima ideja tek prođe kroz glavu i ostavi za sobom blijedi trag. Vješto pretvaraju apstraktne stvari u konkretne što njima predstavlja veliki poslovni izazov te je upravo to ono što ih razlikuje od ostalih. U Bussiness Weeku 1998. godine Steve Jobs je rekao: “Veoma je teško dizajnirati proizvod za određenu grupu. Često ljudi ne znaju što žele dok im to ne pokažeš”.
  Stručno, nedvosmisleno, bez kompliciranja Aleksandar i Marko pokazali su mi i napravili upravo ono što sam željela i stoga sam im veliko hvala.

  Rozita Kuzma, direktor - Vellas j.d.o.o.
 • Suradnjom s Intrawebom približili smo se potencijalnim klijentima, a prezentacija naših usluga je postala jasnija i uočljivija.

  Relja Paškvan, direktor - Medicom d.o.o.
Back to Top

Posjećujete staru verziju Intraweb stranice. Molimo posjetite novu, obnovljenu verziju na domeni:

intraweb.hr