Content Managment System – CMS sustav

cms sustaviCMS sustav (Content Managment System) omogućava Vam da sami administrirate i kontrolirate sadržaj Vaše web stranice i to bez mnogo tehničkog znanja i naprednih vještina web dizajna. Kako bi profitirali od plasiranja Vaše tvrtke na internet, građenja prisutnosti i online branda, Vaša web stranica mora biti redovito ažurirana.

 

CMS sustav omogućava Vam da uredite tekstove, brišete te dodajete slike i još mnogo toga, brzo i jednostavno. Na ovaj način možete klijente redovno obavještavati o promjenama u usluživanju, novim proizvodima i inovacijama u vašem poslovanju bez da zaposlite informatičkog stručnjaka.

CMS sustav je alat koji Vam omogućava da radite sve to bez imalo tehničkog iskustva, HTML, CSS, PHP, AspNET znanja i znanja o web dizajnu. CMS sustav štedi Vaše vrijeme i pomaže kompanijama da objave svoj sadržaj na internetu mnogo brže. CMS sustav je najvažniji dio bilo koje poslovno orijentirane web stranice.

 

CMS SUSTAV, KOJE SU PREDNOSTI?

 

POTPUNA KONTROLA NAD SADRŽAJEM VAŠE WEB STRANICE ČIJI JE TEMELJ CMS SUSTAV

Vi ste jedini koji kontrolira sadržaj na Vašoj web stranici. CMS sustav Vam omogućava da radite trenutne promjene te ažurirate Vašu web stranicu redovno, kontrola ostaje u Vašim rukama.

cms sustav

CMS SUSTAV POMAŽE U ODRŽAVANJU AKTIVNOSTI VAŠE STRANICE

CMS sustav pomaže u održavanju aktivnosti Vaše web stanice i daje vam priliku da se plasirate visoko na intenet tražilicama. Ovaj tip stranice je upravljan bazom podataka, što Vam omogućuje dizajniranje i pohranu stotina stanica sadržaja na Vašu internet stranicu u bilo kojem trenutku.

CMS SUSTAV I NJEGOVO UPRAVLJAČKO SUČELJE

Također možete dodati još sadržaja na vašu web stranicu te tako proširiti ponudu Vaših proizovda/usluga. To će Vam pomoći da privučete dodatnu pažnju na Vašu web stranicu.

TRENUTNE PROMJENE SADRŽAJA VAŠE WEB STRANICE

CMS sustav Vam omogućava da radite trenutne promjene na sadržaju Vaše web stranice, te na taj način stvara mogućnosti za bolju online poziciju i višu poziciju na internet tražilicama. Google preferira stranice koje se često osvježavaju novim sadržajima.

CMS SUSTAV OMOGUĆAVA ODVOJENU KONTROLU SADRŽAJA I DIZAJNA

CMS vam daje mogućnost ažuriranja sadržaja bez promjene dizajna web stranice, te promjenu dizajna bez utjecaja na sadržaj.

SMANJUJE CIJENU ODRŽAVANJA WEB STRANICE

CMS Vam pomaže smanjiti cijenu održavanja web stranice i omogućuje Vam da sami napravite potrebne promjenje i ažuriranje Vašeg sadržaja na web stranici.

Također nudimo široku paletu dodataka na naš osnovni CMS paket. CMS sustav je element koji se dokazao kao više nego samo koristan, on je nužan za ažuriranje Vaše stranice i uvelike pomaže u rukovanju Vašeg web sadržaja sa lakoćom te na taj način čini vaš brand privljačnijim i dostupnijim. Prilagodite stranicu Vašeg poduzeća Vašim zahtjevima u bilo koje vrijeme i smanjite trškove održavanje sa lakoćom!

Web stranica sa CMS sustavom je alat koji može pomoći da se Vaše poduzeće ističe i pozicionira vas na internet tržište. Vaša jedinstvena stranica je Vaš online zaštitni znak koju će Vas učiniti prepoznatljivim i pomoći Vam privući još prometa. Izrada web stranica je fokusirana na prilagođavanju sistema na način da odgovara Vašim preciznim zahtjevima. Uz CMS sustav sigurno ćete biti u prednosti nad internet stranicama koje ne koriste CMS sustav i ne ažuriraju svoje web stranice.

IntraWEB studio
Izrada web stranica Rijeka

Objavljeno: 29. Siječanj 2012 u kategoriji: Blog

Back to Top

Posjećujete staru verziju Intraweb stranice. Molimo posjetite novu, obnovljenu verziju na domeni:

intraweb.hr